Katrine og Erling

Bryllup i Barcelona 14. oktober 2016

Vi ønsker å takke Brudepikene ved Jeanette for all hjelp i forbindelse med vår store dag i Barcelona. 

Da vi tok kontakt med Brudepikene vel ett år i forkant av bryllupet, visste vi i grunnen to ting: vi ønsket å gifte oss i utlandet, og vi ønsket ikke et stort, tradisjonelt bryllup. Vi ønsket et lite, intimt bryllup - med rammer som gjenspeilet vår personlighet. Det i seg selv kan være litt av en utfordring når man sitter i lille Norge og planlegger…  

Heldigvis visste Brudepikene råd. Allerede på første møte fikk vi beskjed om at vi burde bestemme oss for location raskt. I samarbeid med Jeanette og Ann Kristin fant vi ut at Barcelona ville være den perfekte rammen for bryllupet. Kirke ble booket, og et par måneder senere var også lokale i boks. 

Vi fikk flere gode hotellanbefalinger fra Jeanette, og brudgommens familie som valgte å bo på Market, var fornøyd med både beliggenhet, fasciliteter og service. Budsjettvennlig og bra, var tilbakemeldingene!  

Det beste ved å gifte seg i Barcelona (foruten at byen i seg selv er utrolig!), må være den nyyydeige sjømannskirka. Et perfekt alternativ for de som ønsker en tradisjonell ramme på en ellers avslappet dag. Kirken er helt fantastisk, og langt finere enn noen kirke vi kunne giftet oss i på våre hjemsted.  

Videre vil vi berømme Jeanette for å bruke mye tid på detaljene. Vi var veldig spesifikke på hvilke blomster vi skulle ha, og generelt utseende på det aller meste - bare det å finne den perfekte brudebuketten viste seg å være litt av en jobb (peoner finnes ikke i oktober). Heldigvis hadde vi en bryllupsplanlegger som var opptatt av at vi ikke skulle måtte kompromisse på ønskene våre, og vi endte opp med en bukett som var enda vakrere enn inspirasjonsbildet vi sendte. Frisøren var superdyktig - og fikset både brud og forlover raskt og akkurat slik de ønsket.

Bryllupskaken var også helt fantastisk, og på prikken det vi ønsket oss. Cookiene og cupcakene vi bestilte så (og smakte!) også helt herlig, og var med på å sette uttrykket vi ønsket oss. Det vi likevel ønsker å skryte mest av når det kommer til maten, var hovedretten. Vi valgte å gå for lam, og det smakte helt utrolig. Noe av det beste vi har smakt - og vi har fått et hav av gode tilbakemeldinger av gjestene i ettertid. 

DJ-en (selv om han ikke kunne engelsk), klarte å skape litt av en fest på dansegulvet. Noen av gjestene snakker enda om etterfesten.

Noen skjønnhetsfeil til tross (dette skyldtes lokalet/restauranten, og oppstod der og da), ble dagen over all forventning. Vi fikk det urbane, romantiske bybryllupet vi ønsket oss - sammen med våre nærmeste. Vi kunne aldri planlagt alt til punkt og prikke så godt på egenhånd, så tusen, tusen takk for all hjelp og støtte.

 

Katrine og Erling, Oslo

Se flere referanser