Ellinor og Kristian

Bryllup på Hvar 12. juli 2012

Vi fikk vårt drømmebryllup og enda mer!

Siden frieriet kom i dette flotte landet bestemte vi oss for å dra tilbake til Kroatia for å gifte oss. Valget endte på øya Hvar, og et år etter samlet vi vår nærmeste familie og venner til et skikkelig eventyrbryllup.

Vielsen fant sted i den vakre hagen som tilhører St. Marks Church. Det var en romantisk og rørende stund med en fiolinist som spilte etter våre ønsker. Etter vielsen fikk vi servert kanapeer, frukt og sprudlevann i hagen. Gjestene kunne slappe av og kose seg her mens vi ble fotografert.

Middag og bryllupsfest holdt vi på en hotellterrasse. Et magisk sted med nydelig utsikt og meget profesjonelt personale. Vi ble servert fem nydelige retter på terrassen og hygget oss utover natten.

Vår tolk Maja var helt fantastisk. Noen dager før bryllupet møtte vi henne for å gjøre unna det nødvendige papirarbeidet, vi gikk også gjennom dagen sammen og finpusset på programmet. Maja var tilstede hele bryllupsdagen, hun hadde full kontroll og det var veldig betryggende for oss å ha henne der.

Vi vil gjerne skryte av Marit og Brudepikene for all hjelp i planleggingen av vår store dag. Dagen ble helt perfekt , TUSEN TAKK!

 

Ellinor og Kristian Hiller , Mo i Rana

Se flere referanser