Frode og Joachim

Bryllup i Oslo 25. juni 2011

Det ligger mye planlegging bak et perfekt bryllup!

Vi hadde et stort bryllup med mange gjester både fra innland og utland samlet i Oslo for vår bryllupshelg. Det er ikke til å stikke under en stol at vi begge har behov for kontroll og at vi ønsket å forme vårt eget bryllup ned til hver enkelt detalj da alle detaljene faktisk er med på å skape helheten og en uforglemmelig begivenhet. Vi angrer ikke et sekund på at vi valgte å få hjelp av Brudepikene rundt det formelle og praktiske knyttet til selve vielsen og etterfølgende mottakelse.

Vi ville gjerne ha et utradisjonelt sted for vielsen i anledning et utradisjonelt bryllup, og Brudepikene var med til å gjøre den vanskelige oppgaven mulig. Stedet for vielsen er en av Oslos best bevarte hemmeligheter, og nå har det stemningsfulle stedet også en spesiell plass i våre hjerter.

Brudepikene overgikk så absolutt våre forventninger, og gjorde en utmerket jobb både gjennom profesjonell planlegging og koordinering av vår vielse. Med deres serviceinnstilling og deres brennende ønske om å gjøre det lille ekstra for oss på vår spesielle dag, kunne vi med senkede skuldre gå på rød løper og nyte en vakker og svært stemningsfull vielsesseremoni sammen med venner og familie, vel viten om at alle detaljer var tatt hånd om.

Tusen takk! Vi anbefaler dere på det varmeste!!

Kjærlige hilsener fra 

Frode & Joachim, Oslo  

Se flere referanser