Jasmin og Runar

Bryllup på Brønnøya 17. august 2013

Da vi bestemte oss for at bryllupet vårt skulle feires med et hageselskap på en øy uten veiforbindelse, var det nok av de som mente vi hadde tatt oss vann over hodet. Det var åpenbart at vi trengte hjelp, og den fant vi hos Brudepikene. 

Brudepikene tenkte på ideen med en gang og deres serviceinnstilling og positivitet var tydelig fra første stund. De var positive til alle ideer og det var ingen utfordringer som ikke kunne løses. Bryllupet var ingen «quick fix» og krevde veldig mye arbeid, men derfor var det desto viktigere at vi underveis fikk den støtten vi trengte. 

Brudepikene hjalp med å finne de rette leverandørene av telt og mat og annet nødvendig utstyr. Med de logistikkutfordringene lokasjonen bød på, så var det essensielt at alle var innstilt på det som krevdes – med godt humør! Og de hadde de alle sammen. Det var likevel under gjennomføringen av selve festen at Brudepikenes «stå på»-vilje virkelig kom frem. De jobbet knallhardt fra tidlig morgen til sent på kveld for at festen skulle gå så smidig som mulig, og de var like blide uansett hvor slitne de var. De løste alle utfordringer de fikk for hånden, og gjorde sitt ytterste at vi bare skulle få nyte festen og dagen uten noen forstyrrelser. For alt vi vet gikk hele dagen smertefritt – for oss gjorde den i alle fall det. 

Det er ikke sikkert vi vil anbefale å legge bryllupsfest til en bilfri øy. Men det var for oss drømmebryllupet og Brudepikene var en sterk bidragsyter for at vi klarte å gjennomføre det. Vi hadde vanskelig klart det uten dem!


Hilsen

Jasmin og Runar, Oslo

Se flere referanser