Gyro og Kjartan

Bryllup i Paris, 4. april 2007

Hei Ann Kristin

Å feire bryllup i Paris var helt fantastisk!!! Det overgikk alle forventningene vi hadde hatt på forhånd, det var nesten som å være med i en film som vi regiserte mens den ble spilt inn. Tusen takk for at dere hadde hjulpet oss å ordne alt så det ble en perfekt dag! Vi kunne ikke ha gjennomført dette uten den hjelpen vi fikk av dere. Det er helt tydelig at dere har gjort et fantastisk forarbeid når dere har plukket ut steder og tjenester dere anbefaler kundene deres å bruke, for alt var helt perfekt!

Hotellet, Golden Tulip Opera de Noialles, hadde vi jo booket selv, men du må gjerne anbefale det til andre som drar ned. Det var et perfekt utganspunkt for helgen. Forholdsvis lite, men utrolig stilig, med masse atmosfære og en virkelig hyggelig betjening. Rommet vi fikk i utgangspunktet var helt utrolig lite, det ble vi litt skuffet av. Men etter å ha snakket med de iresepsjonen lovte de å oppgradere oss neste dag (på bryllupsdagen) til et større rom med egen terasse. De skulle til og med flytte alle tingene for oss mens vi var ute. Det nye rommet var helt nydelig, med en stor terasse med masse blomster som var vår egen og helt avskjermet. Den var veldig deilig å ha siden det var ganske varmt. De hadde også satt opp en flaske kald champagne til oss med gratulasjoner på bryllupsdagen. En veldig hyggelig gest, og vi anbefaler de gjerne videre. Men be om å få et litt større rom ved bestilling!

Noe av det som kunne skapt litt problemer for oss var taxisjåførene i Paris som ikke er til å stole på. Når vi skulle dra til ambassaden dukket de rett og slett ikke opp! Noen måtte da gå ned mens vi satte verden på hodet på hotellet for å fikse det. Til slutt fikk vi tak i noen, men det var absolutt i siste liten. All transporten dere hadde bestillt til oss var derimot punktlig på minuttet! Både etter vielsen, etter lunsjen og før middagen kom bilen akkurat når det var avtalt, og det gjorde vi kunne slappe mye mer av. Vil derfor anbefale andre å heller bestille transport før vielsen også, siden det ikke er så kjekt å komme for seint til sitt eget bryllup på grunn av en taxisjåfør som ikke er til å stole på. Minibussene var flotte og romslige, og Mercedesen vi hadde med oss når vi var ute og fotograferte var kjempefin, men en utrolig hyggelig portugisisk sjåfør som virkelig koste seg ute på tur med disse galne nordmennene som stoppet for å ta bilder på steder han aldri hadde sett før.

Jeg må også få skryte masse av lunsjcruiset på Seinen! Det var så mye stiligere enn vi hadde forventet oss. Servicen var upåklagelig, og det laget en virkelig stilig, men uhøytidelig ramme rundt lunsjen. Det at vi satt i fremre delen av båten gjorde at vi var veldig avskjermet og følte nesten som vi var i et selskap for oss selv.

Vi var som sagt ute og tok bilder sammen med fotografen vår og den portugisiske sjåføren. Endte opp oppi smug/lekeplasser etc i Montematre. Vi var akkurat i gang med å ta bilder, så åpnet himmelen seg!!! Tror nesten aldri jeg har sett det har regnet så mye! Og det lynte og tordnet. Kanskje ikke så ideelt mhp fotografering, men vi fikk utnyttet situasjonen og fikk endel skikkelig stilige bilder, selv om Kjartan ble våt. Fotografen reddet fotoutstyret ved å sitte inni et klatrestativ på en lekeplass å ta bilder av oss mens vi kjempet for å redde brudekjole, hår og sko. Men moro var det... Fikk en mengde fine bilde.

Til slutt var det middagen om kvelden som vi skulle ha på restauranten som dere hadde funnet for oss. Det ble en spesiell opplevelse, og vi har enn å ikke blitt kloke på hva slags sted dette var. Vi annkom i en liten inngang i en bakgård, der det stod et bord med hvit duk overstrødd med roseblader og et ark med navnene våre på. Vi gikk inn i en heis, som er den minst jeg har sett. Den var helt kledd med rødt stoff, og igjen stod navnene vår på en lapp på en av knappene. Så kom vi opp i restauranten som var kjempestilig, med en nydeligelig liten terasse der vi fikk servert champagne og kanapeer og hadde en kjempefin utsikt. Vertinnen og servitøren tok i mot oss og de snakket ikke et ord engelsk! Ikke yes og no engang forstod de.... Så alt gikk på fingerspråk. Og vi var de eneste som var der, hadde hele stedet for oss selv. Når vi skulle sette oss ved bordene ble vi tatt med opp enda en etasje til en privat stue der det var dekket langbord for oss som var nydelig pyntet med blomster, lys og roseblader. Der hadde vi også en ny, stor terasse med fanastisk utsikt! Maten var helt super (beste hummeren jeg har spist) og tiden gikk altfor fort.

Uansett hadde vi en fantastisk, uforglemmelig dag, og vi vil takke dere så mye for at dere hjalp oss med å få den i stand!

med vennlig hilsen

Gyro og Kjartan, Stavanger

Se flere referanser