Ann-Sofi og Sverre Johan

Bryllup i Paris 9. mai 2008

09. mai. 08 gifta vi oss på ambassaden i Paris. Å vi ville uten tvil aldri ha klart det uten Ann Kristin. Tusen takk Ann Kristin for god hjelp, planlegging og støtte for turen vi hadde. Alt var bare helt perfekt tross små ting som kunne vært unngått, for en enda mer super dag:)
Vi var litt uheldig med bussen som skulle transportere gjestene opp til MontMartre mens vi selv var rundt om med fotografen.
Og det siste uhellet vi hadde var at det var andre hotellgjester som fikk de rosene som vi hadde bestilt inne på rommet, til bryllupsnatten, men ingen av disse småfeilene er Ann Kristin sin feil, men en missforståelse i Frankrike;), sånn er det når vi ikke snakker samme språk.

Men uten å sette fingeren på noe var dagen perfekt fra vi sto opp, ble servert en god frokost på hotellet vi bodde på ( som vi foresten hadde bestilt selv. Hotel Duret - et lite og moderne hotel som vi gjerne anbefaler videre. En super betjening. ) til vi var gift, på ambassaden. Veldig fint område rundt ambassaden, hvor vi venta og tok bilder før vigelsen.

Etter vigelsen dro vi med taxi ( var ikke forhåndbestilt, for det var taxiholderplass rett ved siden av nesten, så vi gikk i brudestasen til drosjene vi og dro ) ned til lunsjcruise båtene ved eifeltårnene. Lunsjcruise var HELT ubeskriveli fantastisk og romantisk. Vi var 9 gjester og alle storkoste seg sammens med oss på cruise som varte litt over 1,5 time. Deretter møtte fotografen oss på brygga, og tok oss med på bilder. Gjestene fikk som sakt ikke gjort det de skulle, så de kom seg til Eifeltårnet, så seg litt rundt der, og dro til en resturant like ved hotellet og tok seg noe å drikke.

Vel tilbake på hotellet etter bilderunden vår, var det kake"sermoni" på hotellet ( som Ann Kristin hadde fiksa for oss ), og det var veldig koselig. der satt vi å snakket, spiste kake, drakk kafe, og de godsaker som vi selv hadde medbragt;P, holdt taler og var i godt selskap, helt til vi skulle på dagens middag! Å det er virkelig å anbefale. Ann Kristin hadde fiksa oss middag på et sted øverst i en byggning hvor vi hadde utsikt over store deler av Paris.  Det var veldig romantisk og gastronomisk å være der. Maten var bare heeeelt rå!! Vi fikk servert en "forrett" til hver rett. Så tilsammen hadde vi 7(!!!) ulike serveringe. Prisen er jo deretter også, men så absolutt verdt det!

Etter middagen rundt 23.30, tok vi kveld, da hadde vi hatt en helt storslott dag. De andre gjestene festa litt videre, men for brudeparet var det nok:)

Til alle som er i tvil på om de vil til frankriket - Paris for å gifte seg; her kommer en anbefaling. DRA!! det er så mye å oppleve.
Franskmenn og det franskekjøkken er helt fantastisk. Helt fantastisk service, ryddige gater, trivelige mennesker, et spennende språk å mat som overgår det meste! Men ikke planlegg bryllupet selv, la Ann Kristin eller hennes kompanjonger hjelpe dere, for de er DYKTIGE!!

Med vennlig hilsen
Ann Sofi & Sverre Johan, Honningsvåg

Se flere referanser