Jane og Oddvar

Bryllup i Paris 12. september 2008

Hei Jeanette

Vi hadde en helt fantastisk bryllupsdag i Paris. Vi kunne absolutt ikke drømt om mer. Været var nydelig med 20 grader og sol.

Blomsten kom akkurat til 10:30 da vi skulle gå. Var litt nervøs at jeg ikke skulle få den før men det ordnet seg...

Vi dro først til ambassaden, var litt av en morsom opplevelse å stå i kø for å gifte seg der. Etter det skulle vi ta taxi tilbake til hotellet. Det viste seg å ikke være så enkelt siden Paven ankom Paris den dagen. Men etter litt frem og tilbake i gatene fikk vi taxi tilbake til hotellet hvor limousinen og bussen ventet.

Limousinen og bussen fortjener utrolig mye skryt!! Uten dem vet jeg ikke hva vi hadde gjort. For en service!! De kjørte oss til sjømannskirken hvor vi holdt en nydelig velsignelse og fikk servert champagne og kanapeer etterpå. Et utrolig vakkert sted og en fantastisk prest og medhjelpere. Etter sjømannskirken kjørte limousinen og bussen oss til Eiffeltårnet hvor vi fikk tatt mange fine bilder av oss. Utrolig glad for at vi stoppet her. Da det var mye trafikk en fredags ettermiddag havnet vi litt i kø men det gjorde ingenting og sjåførene tok dette med et STORT smil!

Velkomsten på restauranten var helt fantastisk. Vi ble møtt med herlig champagne og deilige kanapeer. Lokalet var veldig fint med 4 store runde bord som var nydelig pyntet.

Alle skrøt av den gode maten. Mange fine taler og litt sang hørte med under middagen.

Tusen hjertelig takk for all hjelp vi fikk til denne fantastiske dagen i Paris.

Vi vil anbefale dere til alle nære og kjente som går med bryllupstanker!

Med vennlig hilsen

Jane og Oddvar, Godvik

Se flere referanser