Maria og Raymond

Bryllup i Paris 6. november 2009

Hei Ann Kristin!

Bryllupet gikk som en drøm, knirkefritt! gjestene var storfornøyde og flere har kalt det et eventyrbryllup, fantastisk, helt rått, veldig koselig, og bare andre positive ting... og det var jo veldig viktig for meg, at gjestene koste seg.

Vielsen var høytidelig og det ble sagt kloke og fine ting. Onkelen min spilte trekkspill, Hymne à l'amour med Piaf, passet veldig fint, det sa til og med hun som viet oss.

Etter vielsen var vi ute i bakgården, såpebobler i luften og skålte og tok bilder. så hadde vi først med nærmeste familie i limousinen da vi fotograferte oss, og dette visste ingen om så det var litt overraskelse da. Etterpå hentet vi forlovere med partnere og Rays bror og da ble det Champagne og høy partystemnining i bilen.

Coctailserveringen var super, kjempegode kanapeer, masse champagne og annen drikke og fin stemning. litt trekkspill her også.
vi måtte leie musikkanlegg der, det ble bra, men kostet et par tusen det også.

Middagen gikk som en drøm, men menyen var endret noe, det var en overraskelse men ikke noe problem for meg egentlig. Litt rar potetting til hovedretten ellers var alt kjempegodt og servicen var upåklagelig. Hotellet hadde suverene rom, fantastisk seng og helt rolig om nettene. Håndholdt dusj med veldig liten "skjerm" var ikke så bra, men ellers var badet nydelig. Men dette hotellet er dyrt. 26euro for frokost f.eks, så det er ikke noe budsjett-alternativ! hehe, men det var perfekt for oss. og servicen under bryllupet og etterpå egentlig også var suveren!

Bryllupet var perfekt! vi kjøpte masse hvite roser i tilegg til at vi hadde med en del bordpynt, bordkort, sanger og små gaveposer til gjestene, i midten var det også lysestaker med hvite stearinlys. Det ble vakkert.

takk for all hjelp!

klemmer fra 
Maria og Raymond, Gressvik

Se flere referanser