Marianne og David

Bryllup i Ile de Rè 1. oktober 2011

Hei

Vi hadde en fantastisk tid på Ile de Rè, og et uforglemmelig bryllup. Vi kan ikke komme på noe som burde vært annerledes eller
som ikke gikk slik det skulle. 

Været var nydelig med 25 varmegrader så øya kunne ikke vist seg fra en bedre side. Hotellet var ubeskrivelig romantisk med veldig god service. Vi fikk en flaske champagne før bryllupshelgen og gave fra hotellet da vi dro. 

Middagen både fredag og lørdag falt i smak og det manglet ikke på noe. Frisøren og make up artisten var veldig effektive slik at det ble tid til å kose seg og nyte tiden før sermonien. Alt gikk på skinner og det er nok mye takket være deg og deres representant. Det var trygt å ha henne der og hun tok jo også noen fine bilder som jeg setter veldig stor pris på. Takk til dere. 

Jeg gråt da vi skulle dra videre til Paris for det var virkelig en fantastisk uke som gikk så altfor fort. Heldigvis har vi masse bilder og minner. Vi ba også alle gjestene sende oss kort som vi hadde laget. Da vi kom hjem fra bryllupsreise var postkassen full av hilsener fra alle gjestene.

Jeg anbefaler dere varmt videre til alle som skal gifte seg :)


Hilsen

Marianne og David Moland-Wulff, Oslo

Se flere referanser