Slottsbryllup i Italia

Bryllup i Firenze

 

Slottsbryllup

Kun noen kilometer utenfor Firenze, finner dere dette fantastiske slottet. Vanligvis må man bestille minimum ett år i forveien, hvis man skal ha bryllup her. Vi har nå fått en avbestilling, og kan derfor tilby dere bryllupsfeiring på dette slottet allerede fredag 22. juni. 

Dere har slottet tilgjengelig fra kl 1730 til kl 0130. Deretter er det mulig å leie ekstra timer, både før og etter. Dere kan ha symbolsk seremoni på slottet, eller vi kan legge opp en vielse i det lokale rådhuset.

Det er dessverre ikke overnatting på slottet, men dette kan vi hjelpe dere med i nærområdet. Man kan f.eks. bo inne i Firenze. 

Stedet passer for de som har høyt budsjett - man må regne fra ca. kr 270.000 for et arrangement her for 80 personer. Dette inkluderer: leie av stedet, bryllupsmiddag for 80 personer, hår og makeup på hotellrommet for bruden, bryllupsfotograf, fiolin (eller annet instrument) under vielsen, DJ, blomsterportal, brudebukett, knapphullsblomst, setup med runde bord til middagen, blomsteroppsatser på bordene.

Tilbudet kan tilpasses deres ønsker, og hvor mange dere vil invitere. Siden stedet er såpass stort, så anbefaler vi at det er en viss størrelse på gruppen. 

Brudepikenes honorar vil komme i tillegg til disse prisene. 

Her er det første mann til mølla som gjelder, så hvis du har falt pladask - så ta kontakt allerede i dag! 

Se flere referanser