Ina Merethe og Cristopher

Bryllup på Santorini 12. september 2012

Heisann.

Vi må aller først få takke Ann Kristin Nissen, for all fantastisk hjelp vi har fått under all planlegging av vårt bryllup som ble holdt på Santorini 12.09.12.

Det er lenge siden vi forlovet oss, men det tok en stund fra forlovelsen på Kreta i 2008, til bryllupet nå i september 2012 Det var mye som skjedde i denne tid, og også det at vi ikke helt visste hvordan vi ville ha det. Men vi ville ha et anderledes utradisjonelt bryllup.

Så det var den gangen vi begynte å tenke på bryllup i utlandet at ting begynte å skje. Spurte min kusine litt som hadde giftet seg på Bahamas, og hun rådet å søke etter bryllupsplanleggere på nettet. Det var her det hele startet, vi søkte opp på nett å kom over Brudepikene, sendte en mail, og deretter ble det et møte sammen med dem.

Vi hadde satt oss litt tanker og ideer, og fikk spurt masse, og fikk se bilder av forskjellige plasser. Og sammen med Ann Kristin valgte vi Santorini, selvom vi aldri hadde vært der. Vi har vært i Hellas, men ikke på denne øya. Det gjorde det også ekstra spennende for oss. Vi hadde mye å se frem til, å glede oss til.

Vi kom ned på Santorini om lørdagen, og ankom det flotteste hotellet vi noen gang har vært på " La Mer". Og brudesuiten vi hadde bestilt var enda bedre enn på bildene. Innendørs jacuzzi ved siden av sengen, og et helt eventyrlig rom. Det må rett og slett oppleves. Og et personale, som aldri aldri vil bli glemt.

Dagen etter ankomst var vi på et møte med Brudepikenes representant der nede å fikk sett lokaler hvor vi skulle vies. Det var da jeg kjente at jeg gledet meg til dagen vår. Og for noen folk, de holdt orden på absolut alt, og alt var planlagt til den minste detalje. De hadde en hel del de spurte oss om, så vi har aldri følt oss så godt tatt vare på. Og var ikke bekymret et eneste sekund.

I dagene etterpå, var det prøvetime til frisør, og så skulle vi opp på resturanten å prøvesmake vin bare, for å se hva godt vi skulle velge til menyen vi hadde valgt. Da den hyggelige kokken kom å tok oss i mot, med et stort smil, og viste oss rommet vi skulle være i å ha bryllupsmiddagen. Følte vi oss virkelig velkommen. Man føler seg skikkelig hjemme hos disse menneskene.

Men vi ble noe overasket da han ikke bare kom med fantastisk vin, men også løp frem og tilbake å dekket bordet for oss, med litt av alt, de hadde på hele menyen, å vi måtte prøvesmake. Han kom bare med mer og mer, og la oppå talerkenene våre, og har aldri smakt noe så fantastisk mat. Det var rett og slett for mye, og magen min så til slutt stopp, så følte meg noe uhøffelig da jeg desverre sa jeg ikke kunne klare mer :-) Men de tok det med et smil.

Onsdagen kom, og vi våknet med en herlig følelse, fori dag skulle vi vies. Vi var nede å hadde oss en god frokost, før min kommende mann gikk bort til sin gode venn ( forlover) å skulle tilbringe tid sammen med han, mens min kjære kusine og forlover skulle komme til meg og vi skulle stelle oss sammen. Sminking, gode samtaler, og latter på menyen sto.

Så kom frisøren å stelte oss, og etterpå var det på med kjolen. Så kom fotografen og videografen vi hadde leid inn, så vi skulle avsted å ta film og bilder før vielsen.

Det var en lettelse, dagen ble så bra med en slik start, og man gruet seg ikke så voldsomt mye.

Fotografen  Videografen anbefales på det sterkeste!! For en fantastisk jobb !!! Da vi var ferdige med masse gøye bilder satte vi oss i bilen å kjørte mot vielsen.

Alt gikk jo kjempefint, frem til vi nærmet oss, da fikk jeg så vondt i magen, og gruet meg av lykke, Og da pappa kom å møtte meg i inngangen med brudebuketten, kom jo litt tårer, han var så fin, i flott dress og slips, kjekke vakre pappaen min. Som fulgte meg ned til der min enda vakrere mann sto å ventet på meg med et smil. En slik følelse kan ikke beskrives. Annet en at hjertet hopper i 190.

Vi hadde en fantastisk vielse, 1000 ganger enn hva vi hadde drømt om. Og fantastiske Lila som leste opp en personlig tale jeg hadde skrevet til min kjære som ble lagt inn i vielsen ble utrolig fint. En uforglemmelig vielse.

Og en fantastisk middag etterpå restauranten vi hadde bestilt. Som ble avsluttet med "Time Of My Life" som vi hadde øvd inn. Flotte taler både fra famile, brud/ brudgom. Forlovere og sang fra herlige brudepiker.

Det er en dag som aldri vil bli glemt.

Starten på et eventyr kaller man det...

Tusen takk til Ann kristin Nissen, Lila, Vanda, Eleni, Giorgos og Atha, for et fantastisk samarbveid, og for at dere gjorde drømmebryllupet våres til virkelighet.

Hilsen Ina Merethe og Christopher Eide Fredriksen

Se flere referanser