Maria og Hallgeir

Bryllup på Kreta 2. juli 2014

Bryllupet vårt planla vi sammen med Ann Kristin. Hun hjalp oss med alt vi ønsket oss - bestilte vielse, seremoni, lokale, mat, servering, bukett, dekorasjoner osv ..... Vi fikk DRØMMEBRYLLUPET!

Vi reiste til Kreta en uke før bryllupet, og hadde møte med agenten som hadde ansvaret for gjennomføringen av bryllupet, allerede dagen etter ankomst. Da reiste vi til stedet vi hadde leid for selve dagen, og gikk gjennom alle detaljer sammen med henne. Dette for å sikre oss at vi var enige og at alt var tenkt på. Hun var kjempeflink og veldig hyggelig!

Dagen etter kom frisøren til meg for prøvetime, og etter det kunne vi slappe og lade opp til dagen vår.

På selve dagen fraktet vi gjestene i busser til villaen vi hadde leid. Der tok de velkomstdrinker ute i hagen mens vi var til fotograf i gamlebyen. Vielsen fant sted en times tid etter at gjestene ankom villaen - ute i hagen, helt perfekt med hvite stoler, lykter, blomster, roseblader og havutsikt. Nydelig!

Etter vielsen spiste vi middag, en fantastisk god buffet som hadde alt man kunne ønske seg - og litt til. Senere på kvelden hadde vi åpen bar og dans(vi leide dj og band). Gjestene dro hjem når de måtte ønske - vi hadde standby taxier på stedet.

Vi er VELDIG fornøyde, og kan anbefale Brudepikene som arrangører, villaen var helt perfekt til bryllup - både for store og små!

 

Maria og Hallgeir

Se flere referanser