Cecilie og Bjørn

Bryllup på Kreta 23. september 2010

Tusen takk Marit!

Vi hadde en kjempe flott dag/kveld. Annika var bare helt super. Alt gikk over mine forventninger!!

Vi hadde fest 5 dager til ende... så gjestene var nesten litt sliten når vi kom til den store dagen..hehe. Vi angrer veldig på at vi ikke ble igjen en uke til. For etter en slik fantastisk og travel uke trenger man ferie

Dagene før bryllupet: Mandag så hadde champis og snacks på min mors veranda som var superstor, deretter dro vi alle ut for å spise. Tirsdag inviterte vi til greskaften (som vi ordnet selv) og ca halvparten av gjestene inkludert brudeparet ble matforgiftet. Onsdag var de fleste dårlig, men mange kom seg utover kvelden og dro ut for å feire brudgommens fødselsdag.

Bryllupsdagen!!!!
Alle hadde heldigvis blitt bra i magen igjen. Alt startet perfekt. Været var perfekt, ikke for varmt og ikke for kaldt. Kunne ikke blitt bedre. Alle gjestene møte opp kl13.45 og inkludert brura som stod bak et hjørne slik at ikke gjestene skulle se henne. Måtte nesten le litt..hehe.

Søstra mi hadde ordnet med musikk oppover gulvet til borgemesteren, og det var veldig koselig. Vielsen var veldig enkel og rask. Og det var en lettelse for oss. Vi fikk jo det største rommet, der hadde de satt opp stoler slik at alle fikk sitte. Sier det igjen Annika er helt super, ordnet opp. Akkurat som vi ville.

Etter vielsen dro brudeparet til gamlebyen for å fotograferes. Følte meg som en liten prinsesse der jeg gikk.. alle jublet og klappet.

Gjestene dro tilbake til hotellet, og der hadde onkelen til brudgommen ordnet med et lite minitog som skulle kjørefølge bort til tavernaen. Toget hadde visst vært en del forsinket, men da ordnet hotellet med glass og champis mens de ventet..hehe. De skulle egentlig være på tavernaen kl 16 for champis på stranden. Som igjen snille snille Annika hadde ordnet lov til. Så når de kom fram så ble det enda mer champis. Brudeparet ble litt forsinket de også, er man i grekenland så er man i grekenland.
Tavernaen så utrolig nydelig ut... med levende lys og bordekingen var nydelig. Vi fikk sitte oppe på tavernaen, for eieren var litt redd det skulle bli kaldt og mye vind. Det var kjempe nydelig.  Det var mye penere der enn på bildene jeg fikk se før vi dro

Alle skrøyt av den gode greskematen som ingen hadde smakt før. Jeg var enda ikke helt bra i magen så jeg fikk dessverre ikke smakt så mye på maten. Barna sov under hele den lange middagen med taler og flere serveringer. Helt fantastisk! Kaka var nydelig!! Og utrolig koselig og flinke servitører.

Så ble det litt brudevals og dans. Kl 23 så var vi (brudeparet) så utrolige sliten, pluss at vår lille datter hadde begynt å spy på dansegulvet, så da dro vi tilbake til hotellet, mens resten av gjestene feiret videre

Vi hadde fått i bryllupsgave en natt på spa hotell, så vi pakket tingene våre å stakk av gårde til luksus hotellet. Og svigermor tok over sykt barn! Beste gaven vi kunne fått .

Dagen gikk så alt for fort dessverre.
Tusen tusen takk Marit for at du har hjulpet til å gjøre denne dagen helt spesiel og perfekt.

Sender deg bilder fra vielsen og tavernaen. Anbefaler dette stedet!

stor klem Cecilie og Bjørn, Molde

Se flere referanser