Hilde og Jon Trygve

Slottsbryllup i Toscana 28. juni 2008

Først vil vi takke Brudepikene, og da spesielt Ann Kristin og Marianne for all hjelp med planleggingen og gjennomføring av vårt bryllup i Toscana sommeren 2008. Uten dere hadde vi aldri klart å gjennomføre drømmen vår om bryllup i Italia.

Vi var 32 personer som bodde på gården fra torsdag til søndag. Gården som var en idyllisk gård som hadde en fantasisk utsikt ut over det toscanske landskapet. Eieren var en sjarmerende mann som alle gjestene ble veldig glad i, ikke minst på grunn av den fantastiske maten han serverte oss. Vi var veldig heldig med været, så bassenget ble flittig brukt hele helgen.

Fredagen hadde vi en omvisning på slottet og slottsmiddag. Det var en fantastisk opplevelse for alle sammen. Det var spennende å få se hvor flott det var restaurert og ikke minst turen ned i vinproduksjonen hvor vi fikk smake gårdens utsøkte (!) vin. Vi ble utrolig godt tatt imot av familien som eier og bor på slottet. En stor takk til Dem for at de åpnet hjemmet sitt slik at vi kunne få en så fantastisk kveld dagen før bryllupet.

Bryllupsdagen startet med en offisiell vielse i kommunehuset i Seggiano. Denne seremonien hadde vi ingen forventninger til, men borgermesteren overrasket oss med sin sjarme og humor slik at seremonien ble flott og minnerik.

Ringseremonien ble holdt i slottets gamle, rustikke, intime og romantiske kapell. Seremonien ble en magisk og romantisk stund med musikk, fiolin og diktlesning. Tror de fleste måtte tørke en tåre.

Da vi kom ut var det dekket med kanapeer og champagne!!

Middagen på gården var nydelig og de hadde ordnet det virkelig fint med bordsetting, bordkort, blomster, kake, etc. Ikke minst var jazzbandet som spilte utrolig flinke. Bruden var også veldig fornøyd med frisøren.

Alt ble ordnet på en veldig profesjonell måte, og vi ble veldig godt ivaretatt. Dette gjorde at vi kunne slappe av og nyte dagene uten stress. Alt var tenkt på.

Vi og gjestene var kjempefornøyde med oppholdet og arrangementet, og vi kan anbefale slottsbryllup gjennom Brudepikene på det varmeste.

Hilde og Jon Trygve, Langhus

Se flere referanser