Marit og Eirik

Bryllup i Lucca 26. mai 2007

Hei!

Takk for et flott tilrettelagt bryllup som ble meget vellykket. Våre foreldre storkoste seg og syntes at selve seremonien var veldig vakker.

Enrico var helt super, kjempestrukturert og informativ - ikke den ting han ikke ordnet. Jeg var kjempefornøyd med både håret, blomstene og fotografen, og som en ekstra gest la vi spaserturen innom gaten hvor både blomsterhandler og frisør holdt til - iført full bryllupsstas! Enrico ordnet det også slik at vi fikk spise lunch etter bryllupet på en nydelig restaurant som lå ved borgmurene. Sender derfor en stor takk til Enrico via dere, og nå venter vi kun på vigselspapirene

Tusen takk til dere i Brudepikene for en særdeles vellykket bryllupsdag med 30 grader +. Vi skal varmt anbefale deres tjenester!

Til slutt vil jeg også nevne at vi fikk en fantastisk velkomst av Clara og Roberto på Borgo de Alica. De hadde laget en kjempeflott 5-retters middag (+ bryllupskake) og de visste ikke hva godt de kunne gjøre for oss (og særs begeistret for vår 16 mnd gamle datter)

Med vennlig hilsen

Marit og Eirik, Bergen

Se flere referanser