Siv og Per

Vingårdsbryllup i Toscana 21. mai 2011

Hei,

Vi vil gjerne takke for all hjelp i forbindelse med vårt bryllup på vingården H. Det ble en helt fantastisk opplevelse som vi aldri kommer til å glemme. Våre gjester
var også dypt imponert og dro hjem med et minne for livet.

Fra vi kom på onsdag til vi dro på søndag, ble vi veldig godt tatt vare på. Gjestene ble tatt imot og fikk programmet for helgen. Bruden fikk prøvetimer hos en superdyktig frisør og sminkør på  torsdag med hjelp til oversettelse av Christine, og Marianne hjalp oss med papirene i landsbyen.

På fredag hadde vi en fantastisk uflukt til vingård, slott og oliven produsent. Christine var en veldig dyktig guide og vi fikk også en kjempegod lunsj. På kvelden var det Toscansk aften på vingården med masse god mat igjen.

Lørdagen var veldig avslappet og bassenget på gården ble flittig brukt frem til vielsen i hagen. Vi så hvordan dekorasjonene og settingen kom på plass for selve vielsen og det var helt nydelig gjort. Selve seremonien  både i landsbyen og i hagen var veldig fin og det ble mange tårer. Resten av kvelden var det veldig bra middag og DJ
og åpen bar. Alt gikk som det skulle og vi fikk all mulig hjelp om vi trengte noe ekstra.

Vi har nesten ikke ord for hele opplevelsen og måten det ble gjort på. Utrolig profesjonelt og med øyne fordetaljer som gjorde oss imponerte. Vi anbefaler absolutt Brudepikene til alle som skal gifte seg.

Vennlig hilsen

Siv og Per, Oslo

Se flere referanser