Silje og Svein Bjarne

Bryllup i Cortona 14. august 2010

Hei Marit

Hvor skal vi begynne...
Først og fremst – tusen takk for all god hjelp med planlegging. Vi hadde ikke klart dette uten deg, du hjalp oss med alt vi ville og lurte på og tenkte på ting vi ikke kom på å tenke på engang. Vi angrer ikke et sekund på at vi brukte dere, vi anbefaler dere på det varmeste til alle vi snakker med.

Cortona – en fantastisk koselig liten by, perfekt til bryllup. Noen av gjestene som hadde reist rundt i Toscana 2 uker før bryllupet, mente at dette var den aller koseligste, flotteste og kjekkeste byen av alle.

Hotellet -har ikke ord. Bildene av hotellet var nydelige, men virkeligheten overgikk bildene totalt. Etter å vært på litt forskjellige hoteller i Italia i forkant av bryllupet, fant vi ut at standardforskjellen på hotell i Italia og Norge er stor, og det hjalp ikke stort å gå opp noen stjerner. Vi ble veldig spente på dette hotellet, men bare innkjørselen ga en pekepinn om andre dimensjoner. Aldri har vi vært på et så fint hotell og så fin hage. Det var ekstra spesielt og kjekt at vi hadde hele hotellet for oss selv og at alle gjestene var samlet der. De ansatte visste ikke hva godt de kunne gjøre for oss.

Rådhuset(vielsesplassen) Helt spesielt. Nydelig både inne (så ut som en gammel kirke) og ute med den store trappen ned til torget. Kunne ikke blitt viet en bedre plass, og tolken vår (husker ikke navnet hennes) var veldig koselig og gjorde alt trygt og greit for oss.

Restauranten – Himmelsk – plassen, huset, maten, utsikten –himmelsk.

Alt var en drøm fra begynnelse til slutt. Det er umulig å klare å beskrive hvor bra alt var, atmosfæren og stemningen både på hotellet i byen og på restauranten var helt unik. Det eneste vi angrer på er at vi ikke fikk mer tid både på hotellet og i Cortona. En ting er helt sikkert – Vi bare MÅ tilbake.

Takk for et uforglemmelig bryllup!

Hilsen 
Silje og Svein Bjarne, Jørpeland

Se flere referanser