Barbro og Vegar

Bryllup i Cortona 12. juli 2006

Vi vil få takke og ikke minst anbefale Brudepikene på det aller varmeste, for deres innsats for at vårt bryllup ble en meget spesiell opplevelse og et utrolig minne for livet!!!! Vi vil også få rette en stor takk til deres representant i Cortona. Hun ordnet alt og mer enn det:) Hvilket herlig menneske som i tillegg utviste en slik ro at vi nesten ble litt for avslappet!

Vi var et reisefølge på 14 stk, voksne og barn, som startet dagen med soling og bading i bassenget ved villaen vi hadde leid. Bare villaen i seg selv var en drøm med stor D! Vi ankom Cortona, denne herlige og sjarmerende men akk så ukjente byen for oss nordmenn dessverre, i god tid før vielsen. Vi fikk masse med tid til fotografering til stor hyllest av nysgjerrige mennesker utenfor rådhuset. Rådhuset var sååå flott. Det var en steinbygning fra 1200-tallet, som hadde minst like mye atmosfære som en kirke. Selve vielsen ble enda bedre enn vi hadde ventet. For vi hadde ønsket oss en litt "laid-back" stemning samtidig som det skulle være høytidelig og romantisk. Og det ble det i stort monn, enda vi hadde ikke noe som helst musikalsk innslag i rådhuset. Hva kan man si når man blir aplaudert til det avsluttende kysset, skåling i champagne med borgemesteren og overrekkelse av roser fra Cortona by, som takk for at vi valgte å gifte oss der!!?

Etterpå hadde dere ordnet det slik at vi kunne slappe av i skyggen en stund på en restaurant som lå på by-torget 10 meter unna rådhuset. Der ble vi servert rosevin og mange forskjellige småretter, som smakte helt fortreffelig!

Etterhvert gikk turen til restauranten hvor bryllupsmiddagen skulle nytes. Vi må få si, at vi har reist mye i innland og utland, men ingen steder kan slå dette. Hverken når det gjelder beliggenhet, service og ikke minst mat og drikke. Jeg må få lov til å referere en av våre gjester som sa, at når en enkel trønder blir omtalt som sir, da har man kommet til en plass hvor de er proffe. Og det var de uten at det føltes ubehagelig. Her hadde vi bestillt champagne og jordbær. Og det ble det....med MYE mer. Det bugnet av delikatesser av forskjellige slag. Vi ble servert ute under en paviljong som ga oss en velkommen skygge, siden det var nærmere 40 grader. (Enda klokken var 19).

Middagen ble servert utendørs på en terasse med en utsikt som INGEN av oss kommer til å glemme. Der satt vi oppe i høyden og nøt utsikten utover det Toscanske landskapet, fra solen skinte, til solnedgang, i sommermørket og ikke minst avslutningen; fullmånen som steg opp bak Cortona by rett bak oss. Dette var for flott til å være sant! Og maten, vi har ikke ord. Til og med barna var sååå fornøyde.

Kvelden avsluttet vi alle, barn og voksne, med et nattbad i bassenget hjemme i villaen vår.

Dette høres kanskje for fantistisk ut, men tro oss: det var slik. Vi hadde ønsket oss noe spesiellt. Men, vi visste jo ikke hva vi fikk. Men, det ble mange ganger bedre enn hva vi hadde tort å håpe på!!

Tusen takk til Budepikene og tusen takk til representanten deres!!!

Og for alle dere giftelystne som ønsker et uforglemmelig bryllup, vil vi anbefale Cortona på det aller varmeste!!

Barbro & Vegar

Se flere referanser