Kristin og Rune

Bryllup i St. Marinella 28. juni 2010

Da vi etter nærmere 30 års samliv fant ut at vi skulle gifte oss, var vi enige om at vi ønsket en enkel seremoni uten oppstyr.

Vi var denne sommeren invitert en uke til en vennefamilie som skulle leie villa i Santa Marinella, og tanken om kanskje å gifte oss i vakre Italia dukket opp.Jeg tok kontakt med Brudepikene, og siden de hittil ikke hadde arrangert bryllup akkurat i Santa Marinella, var det svært spennende hvilke muligheter som fantes. Saken viste seg å være i de beste hender! Vår kontaktperson under forberedelsene, Jeanette, sørget for all informasjonen vi trengte – og alt ble tilrettelagt etter våre ønsker.
Vi ble hentet i god tid, og veien til slottet gikk langs vakre solsikkeåkre og vingårder helt ut i havgapet. Vielsen skjedde i nydelig slottshage med roser og liten fontene. Vakkert på italiensk og med den flotte representanten deres som norsk tolk. Etter den høytidelige seremonien, ble det skålt i champagne og spilt Tchaikovsky.

Minibussen tok oss deretter med til bryllupslunch i Civitavecchia, en kystby like i nærheten. Dette ble også over all forventning! Fantastisk stemning, der vi ble møtt med champagne og aperitiff i en flott marina! Vi ble servert mange velsmakende småretter og dertil perfekte viner, nydelig frisk dessert og århundrets beste bryllupskake ute på terrassen.

Festen ble avsluttet med tur til Roma by night, der vi ble kjørt i minibuss rundt til vakre bygninger, berømte plasser og opplyste fontener.

Bryllupsdagen er et vakkert minne for livet!

Vi anbefaler Brudepikene på det varmeste.

Hilsen 

Kristin og Rune, Melbu

Se flere referanser