Siv og Erik

Bryllup i St. Maria di Castellabate 28. juni 2013

Kjære Anki og Jeanette!

 

Tusen, tusen takk for all hjelp med bryllupet vårt! Dagen var mer fantastisk enn vi på noen måte kunne forestille oss. Dere har vært utrolig flinke til å gi gode råd og vi har hele tiden følt oss helt trygge på at dette skulle bli bra.

 

Castellabate var perfekt ramme rundt både ferien og bryllupsdagen. Mister C er et funn og visste ikke hva godt han skulle gjøre for oss - tror nesten han var innom hotellet vårt hver dag :-) Vi var et reisefølge på 33 som inntok den lille autentiske byen. 14 av oss bodde på hotellet dere anbefalte. Et kjempefint hotell med utsikt, basseng og deilig hage. Resten av gjestene bodde på andre hotell i byen, alle innenfor gangavstand til vårt. Vi valgte å legge årets ferie til Castellabate og hadde tolv fine dager der. 

 

Alt fungerte perfekt på vår store dag! Blomstene kom som avtalt og de var nydelige. Transporten for både gjestene og meg og min forlover var presis. Borgen var det perfekte sted for utendørs vielse med en utsikt som tok pusten fra oss , musikken og confettien satt en fantastisk spiss på seremonien, samlingen på torget var veldig koselig og bordsetet var utrolig fint! Været var til og med perfekt :-) Alt var helt fantastisk!! 

 

Vi valgte å takke nei til å være med opp for å se borgen før vielsen fordi vi ville ha "wow effekten" på selve bryllupet - og det fikk vi virkelig! For et sted! Utsikten der oppe er fantastisk! Vielsen var veldig romantisk og spesiell.

 

Vi dro tilbake til borgen noen dager etter bryllupet. Kjente på atmosfæren og gikk opp ruten fra bryllupet. Det var sterkt!

 

Alle gjestene er enige om at dette var det mest romantiske bryllupet ever!

 

Vi anbefaler alle som vurderer bryllup i utlandet å kontakte Brudepikene. De gjorde dagen vår perfekt!

 

Siv & Erik, Bergen

 

Se flere referanser