Trine og Johan

Bryllup i Roma 29. juni 2007

Hei Ann Kristin,

Vil bare takke for god hjelp, uerstatelig bistand og støtte ved vår bryllupsfeiring i Roma 29.06.07. Å feire et 3-dagers bryllup så langt borte med uavklart antall gjester, gjorde at vi innså at vi trengte hjelp fra noen som hadde kompetanse på bryllupsfeiring og Roma bedre enn oss selv. Vi ble ikke skuffet!

27 mennesker hadde flotte dager sammen i Roma i slutten juni og tilbakemeldingene har vært svært gode. Noen opplevde at de hadde vært med på et lite eventyr. Dagene ga oss uforglemmelige minner.

Det bør nevnes at du, Ann Kristin har en egen evne til å roe ned en særdeles nervøs og stresset brud. En egen bryllups psykolog følte jeg at jeg hadde. I forkant av bryllupet var jeg var neppe så rolig som etter hver gang jeg hadde snakket med deg på tlf, så en stor takk til deg!

Til alle som tenker på Italia som egnet giftemål og som ønsker en kirkelig velsignelse, så anbefaler vi sjømannsprest Audun Myhre som har ansvaret for prosjekt sør Europa. Han er en fantastisk varm og god mann som utstråler fred og godhet. Vielses/velsignelsen i hagen til den svenske kirken var enkel og vakker, akkurat slik vi ønsket den.

Da vi fant hverandre i Roma syntes vi at det var moro å samle gjestene på restauranten der alt startet mellom oss. Vi ønsket en slags introduksjons middag kvelden før selve bryllupet. Her fikk gjestene møtt hverandre og vi fortalte litt om hver av dem til alle som var samlet. Dette ordet vi selv når vi kom til Roma. Middagen på takterassen du fant var et høydepunkt på selve bryllupsdagen, og utsikten mot byen ubeskrivelig. Mat og omgivelsene var perfekte. Pikniken i parken den tredje dagen ble mottatt som et kreativt innslag av gjestene våre. Dere fant en koselig park med en liten innsjø, og maten smakte særdeles godt etter den tre-timers lange byvandringen vi hadde hatt før det.

Ellers bodde samtlige av gjestene sammen med oss på et kloster i bydelen Paroli. Tilbakemeldingene fra gjestene var svært positive. De syntes stedet var vakkert med en nydelig hage, samt at nonnene som styrte stedet var varme gode mennesker som gjorde oppholdet vårt litt mer personlig. Vi likte stedet også veldig godt og vil nok vende tilbake dit ved senere anledninger på reiser til Roma.

Vi er veldig takknemlig Ann Kristin for den gode jobben du gjorde, og kan anbefale Brudepikene på det varmeste.

Vennlig hilsen

Trine Landhaug & Johan van Slooten

Se flere referanser