Janne og Stefan

Bryllup i Roma 23. april 2009

Hei Jeanette!

Tusen takk for et fantastisk bryllup i Roma!
Det var en helt uforglemmelig uke for oss, og da spesielt torsdagen som ble mer enn perfekt! 

Vi hadde et veldig hyggelig møte med Yvonne på restauranten på tirsdag, hvor vi gikk igjennom de siste detaljene for den store dagen siden vi hadde mulighet til det. Det var helt supert, Yvonne er utrolig flink og profesjonell!

På torsdag kom alt som bestillt inkludert et fantastisk vær!

Både fotografen og frisøren kan med stor fordel anbefales videre, de var fantastiske! 

Fotografen var veldig flink og hyggelig, og vi fikk veldig mange fine og morsomme bilder. Hele Roma blomstret og ropte Auguri! (best wishes) hvor enn vi gikk! I spansketrappen fikk vi til og med en hel gjeng med på noen av bildene som klappet og ropte for oss. Og jeg tror også at vi har havnet i en del turistalbum rundt i verden. Det var en helt utrolig stemning!

Familien var veldig fornøyde med kjøreturen de fikk da vi tok bildene med fotografen, de fikk jo sett nesten alt! 

Restauranten med coctail på takterassen var en veldig flott avslutning på dagen. Middagen var absolutt et høydepunkt, og med de utrolig søte menneskene som jobber der kunne vi ikke valgt et bedre sted. De var veldig profesjonelle, og alle gjestene storkoste seg. Utsikten var spektakulær, og sent på kvelden da uværet dukket opp i horisonten var det en utrolig flott utsikt over byen med lyn og torden i det fjerne.

Vi har nok ikke 'landet' helt enda, og det tar nok enda en stund før vi kommer ned på jorda. 

Janne & Stefan, Drammen

Se flere referanser