Anne Helene og Mattis

Bryllup i Roma 23. mai 2015

Vi vil absolutt anbefale Brudepikene til dere som går med planer om å gifte dere i utlandet. Vi drømte om å gifte oss i Roma og kontaktet Brudepikene for å få hjelp til planleggingen. Bortsett fra ett møte i starten har all kommunikasjon foregått på mail, en samarbeidsform som fungerer bra i en hektisk hverdag.

Etter en del mailer falt valget for vielse på «den røde sal»- et utrolig fint og intimt lokale bare et steinkast fra Forum Romanum. Bryllupsmiddagen og festen ble holdt på et vakkert hotel med en oase av en hage i bakgården! Betjeningen var utrolig profesjonelle og hjelpsomme, og maten var fantastisk!

 

Vi fikk også god hjelp av Ann Kristin med alt det praktiske rundt papirarbeidet som både norske og italienske myndigheter krever.

I tillegg ordnet hun med blomster, frisør/make up, musikk under vielsen og transport. Det var veldig betryggende for oss å bruke leverandører som Brudepikene hadde kjennskap til.

 

Vi hadde noen fantastisk flotte dager med gjestene våre i Roma. Tilbakemeldingen fra samtlige gjester har vært at dette er et bryllup de definitivt vil huske!

 

Tusen takk Ann Kristin for uvurderlig hjelp med planlegging av bryllupet vårt, du forstod hva vi ønsket oss, og leverte varene! 

 

Hilsen Anne Helene og Mattis, Kongsberg

Se flere referanser