Helene og Eigil

Bryllup i Roma 22. mai 2010

Hei Marit,

Her kommer de varmeste anbefalninger vi kan gi dere, takk for den utrolig bra jobb dere gjorde og det gode samarbeid vi hadde.

Det store prosjektet i vårt liv var vår bryllupsdag i Roma den 22 mai , 2010. Vi visste fort vi trengte hjelp av en koordinator som hadde et kontaktnett i Roma.
Vi kontaktet Brudepikene via mail, og så startet vi ett års forberedelser for vår store dag.

Vi ønsket en guidet tur til vingård dagen før bryllupet og det var bare så fantastisk bra, med masse informasjon, vakre omgivelser og utrolig gode viner.
Vi fikk hjelp til å skape et godt måltid med bare hjemmelagde gode tradisjonelle italienske retter.
Transport med buss for 22 voksne og 2 barn, et spedbarn, var trygg og komfortabel.

Vi fikk anbefalt hotellet, som er et lite, varmt og gjestvennligt hotell. Den vakre takterrassen var utslagsgivende og vi booket for alle gjester, så vi kunne være sammen, og bryllupsdagen hadde vi takterrassen helt selv, med femretters meny, med god service og en utrolig generøs personal stab.

Omgivelsene i Roma er fylt av kjærlighet og menneskene i Roma var fantastiske mot oss, så snille og gode.

Vi hadde bare dyktige mennesker rundt oss, deres agent som hjalp oss og støttet oss hos italienske myndigheter, en utrolig dyktig fotograf som ga oss minnene for livet lagret på dvd.

Alt vi ønsket fikk vi oppfylt av Marit som var vår kontaktperson hos Brudepikene, du gjorte vår bryllupsdag til en drøm, og vi er deg uendelig takknemlige for det.

Jeg må bare få med frisøren som gjorde meg så vakker på min bryllupsdag, de som jobber for dere i Roma er bare så dyktige mennesker, det betydde mye før meg å ha en norsk frisør, som har scandinaviske oppsettninger og som man kommuniserer med bra, helt suverent,

Vi kan med hånden på hjertet virkelig anbefale Brudepikene, de er så flotte og samarbeide med og så flinke, og kommer med så bra forslag , hjelp og støtte da man trenger det som mest, takk Marit for alt.

Med vennlig hilsen
Helene og Eigil Aasen, Oslo

... og lille Linnea hilser så mye , hun er 5 måneder og storkoste seg i Roma, alt var tillrettelagt for at ha med en baby.

Se flere referanser