Hege og Trond

Bryllup i Roma 18. Mai 2009

Hei Ann Kristin

Ville bare sende deg en ordentlig stor takk for et fantastisk bryllup i Roma!

Vi sitter igjen med mange gode og uforglemmelige opplevelser!
Vielsen ble akkurat som vi hadde håpet på, ja, den overgikk vel alle våre forventninger! Et vakkert minne vi vil ta veldig godt vare på!
Alt klaffet med fotograf og filming, og deres representant var en trygg og god støtte på veien; hun guidet oss trygt gjennom vielsen.
Må få lov til å skryte av presten også; han gjorde virkelig vielsen fullkommen!

Blomster ble levert da de skulle, og var helt nydelige! Frisøren gjorde også en god jobb!

Fotografen kan vi ikke få fullrost! Han fulgte oss faktisk i 3 timer, og ble med oss på hele turen i hest og vogn også. Litt uventet for oss, men det var bare hyggelig, og det ble mange flotte bilder ut av det! Han var utrolig profesjonell, og en veldig hyggelig person å forholde seg til på en ellers litt nervepirrende dag..!

Begge hotellene vi var på har vi også bare gode ord å si om. Selv om standarden på det første hotellet ikke kan måle seg med hva vi ble møtt med på hotell nummer to, var de bare vennlige, og vartet opp med hjerte-pyntet rom og Champagne.

Det siste hotellet var vel egentlig som en drøm! Vi visste knapt hvilket ben vi skulle stå på da vi kom inn på rommet! Helt fantastisk!! Og servicen var upåklagelig! Vi ble vartet opp til den store gullmedalje; med friske blomster på frokostbordet på morgenen på bryllupsdagen vår, og Champagne med jordbær ble servert ved siden av en nydelig frokost! De gjorde alt de kunne for å skjerme oss da vi skulle spise bryllupsmiddagen, og fakler og levende lys omkranset bordet. Dette, i tillegg til nydelig mat i fantastiske omgivelser (stjernehimmel over oss og Peterskirken i det fjerne "innrammet" i nydelig duftende blomster fra takterassen), kan nesten ikke beskrives med ord! De fortjener all mulig ros, og de største anbefalinger for kommende brudepar!

Nå gleder vi oss stort til bryllupsfesten vi skal ha hjemme i hagen vår, med 40 av de nærmeste venner og familie. 20. juni er datoen for festen, så da krysser vi fingrene for nydelig St. hans vær!

Videoen som ble tatt opp skal vi vise frem på bryllupsfesten, og det er mange (ikke minst vi!) som gleder seg til å se den, siden de ikke fikk være der sammen med oss på den store dagen.

Men: Tusen hjertelig takk for alt du har hjulpet oss med i forhold til bryllupet vårt det siste året! Det har vært helt uvurdelig, og uten all jobben du har lagt ned, hadde vi ikke fått drømmedagen med stor D!! Vi tenker med glede tilbake til uken vi hadde i Roma, og 18. mai 2009 vil alltid ha en veldig spesiell plass i hjertene våre TUSEN TAKK!!

Varm hilsen fra
Hege og Trond Bjørnstad, Fredrikstad

Se flere referanser