Monica og Bjørn Terje

Bryllup i Roma 18. april 2013

Vil med dette takke Jeanette for en fantastisk opplevelse for oss og alle i reisefølget for et flott bryllup i Roma.

Vi hadde vårt første møte i begynnelsen av januar  og 18. april ble vi gift.

Vi valgte Roma som bryllupsted  fordi vi hadde vår første tur sammen dit, og det er en by du får lyst til å komme tilbake til.

Planleggingen gikk via mail og telefoner samt et møte før avreise.  Samarbeidet med jeanette gikk veldig bra og hun forstod hva slags bryllup vi ville ha.

Vi reiste ned noen dager før gjestene kom. Roma viste seg fra sin beste side denne uken. Ukene før var det regn og dårlig vær, men når vi kom ned mandag så skinte solen fra blå himmel og det gjorde den til vi reiste hjem på lørdag.

Det å nyte noen dager i Roma før vielsen var helt topp. Det å sitte å nyte en kald prosecco i spansketrappen kan ikke beskrives, det må oppleves……

Gjestene kom på onsdag og vi skulle bo på et fantastisk sted litt på utsiden av Roma. Dette er et lite hotell med en nydelig hage som barna  kunne kose seg i.

På den store dagen så gikk alt på skinner fra frisør, blomster, transport osv. Den store dagen ble ikke som forventet den ble veldig mye bedre. Det å gifte seg i Roma er en spesiell opplevelse. Vi ble viet i et gammelt tempel fra 600 tallet, i en nydelig seremoni. Det var trygt å ha deres norske agent der da vår italiensk ikke er spesielt god. 

Etter vielsen var det fotografering med fotografen rundt i Roma, Fabritzio var fenomenal og bildene ble veldig bra. En opplevelse å bli fotografert utenfor Colosseum i bryllupsantrekk. Vi hadde lunsj ute på fortauet  det var spesielt.

Men det å gå rundt i Roma i brudekjole og dress var en stor opplevelse. Vi ble stoppet og servert prosseco på gaten, bilder ble knipset i et sett. Det å gå ned spansketrappen med sin kone, var en opplevelse som aldri vil bli glemt.

Middagen ble holdt på en takterrasse med en fantastisk utsikt over Roma. Solnedgangen var helt nydelig, og maten var topp.

Etter en begivenhetsrik dag på torsdag så tok vi alle sammen det litt roligere på fredag, med en felles lunsj i Borgheseparken i nydelig vær.

Vi hadde fem deilige dager i Roma, og gjestene hadde tre dager - og sammen hadde vi vårt eventyrbryllup.

Alle gjestene koste seg, og har hatt en opplevelse som de aldri vil glemme.

Vi som brudepar har hatt en helt fantastisk opplevelse, det å gifte seg i Roma er en unik opplevelse.

Alt gikk som det skulle og en kjempe takk til Jeanette som gjorde at dette ble så vellykket. 

 

med vennlig hilsen

Monica og Bjørn Terje, Skien

Se flere referanser