Unni og Geir

Bryllup i Roma 11. oktober 2013

Brudepikene hjalp oss med bryllupet vårt i Roma og det har bare vært et eneste, stort eventyr !

Vi har samarbeidet i ca 3/4 år. Og, jeg tenkte på det her en dag at jeg har ikke hatt en telefon til dere. Alt har foregått på mail og jeg har altså vært så trygg at jeg ikke har hatt behov for å ringe.

Ann Kristin har besvart alle mailer så raskt som jeg ønsker. Det er noe som inngir tillit for min del, og en samarbeidsform jeg liker.

Alt vi har bestilt og ordnet gjennom Brudepikene har bare vært 100 %

Vi har vært med på en eventyrreise i Roma som jeg aldri har opplevd før. Med oss var vi 27 gjester totalt. 2 måtte melde avbud i siste liten pga dødsfall i familien, men det var igrunnen en stor nok gjeng.

Vi har vært sammen i mer eller mindre en uke (noen kom og noen reiste til forskjellige tidspunkt) og alle gjestene har bare STORKOST seg !

For vår del klaffet alt ; Fra den norske frisøren som kom til hotellet og pyntet meg. Hun er noe av det flinkeste jeg har vært borti ! Hun satte opp håret mitt på en sånn fin måte som jeg ikke trodde var mulig. Makeupèn var fantastisk. Hun leste meg veldig godt ift hvordan jeg ville ha det, og sminket meg helt nydelig. Jeg har aldri følt meg så fin og vel i hele mitt liv!

Videre til høytidelige "den røde sal" der vielsen vår var, til representanten deres som møtte oss 2 dager før til en gjennomgang (all mulig ros til henne - hun var fantastisk) ! Hun var også sammen med oss i "den røde sal" og det var en stor trygghet. Hun oversatte til norsk, det som ble opplest på italiensk.

Seremonien var nydelig.

Vi hadde også bestilt fiolinist gjennom Brudepikene og det var også definitivt prikken over ièn! Nydelig & kan absolutt anbefales.

Videre til den guidede turen etterpå med norsktalende Astrid (hvor fant du henne Ann Kristin - hun var jo et funn!). Tenk å få kunne gå gjennom Romas gater i hvit brudekjole i 24 grader og bare kose seg i all den positive oppmerksomheten. Det var faktisk en stor opplevelse å gå gjennnom gatene og møte alle de smilende ansiktene. Vi blir jo heldigvis alle glade av å se brudefølge.

Videre til selve bryllupsfesten... Jeg har ikke ord for hvor flott den opplevelsen var. Fantastisk utsikt over Roma i nydelig vær på terassen (der vi hadde velkomstdrinkene og canapeer) og videre til en helt utrolig smaksopplevelse gjennom de 4 rettene som vi hadde valgt. En utrolig service og eleganse ! Igjen - 100 %

Vi bodde på HQH Trevi som lå like nedenfor. Det er egentlig et bed & breakfast, men vi var kjempefornøyde med det også. Enkel resepsjon, men store og luftige rom og igjen - en utrolig service.

De gjorde alt de kunne for at vi  og alle gjestene skulle ha det så bra som mulig.

Samlet sett har det vært som å gå inn i en bok av Asbjørnsen & Moe - og vi hadde ikke lyst å komme til "snipp, snapp, snute…"

En stor takk til dere som gjorde dette så gjennomført og nøye og godt planlagt !! Hjertelig takk!

 

med vennlig hilsen
Unni & Geir, Rennesøy

Se flere referanser