Stine og Sigbjørn

Bryllup i Orta 14. juli 2009

Hei Marit.

Da har vi kommet hjem igjen...

Vi vil takke for hjelpen vi fikk til arrangementet. Vi hadde jo aldri klart oss gjennom den "jungelen" alene (på italiensk). Vi dro på "spaningstur" til Orta St.Giulio lørdagen før. Greit å vite hvor lang bilturen var, hvor rådhuset er og hotellet. Vi overvar ikke mindre enn 3 brylluper den lørdagen - alle hvite, unge brudepar. Det var gøy det.

Tirsdag morgen dro vi fra Sveits med retning Italia og bryllup. Vi var innom en blomsterbutikk på veien for å hente brudebuketten! Det var litt spennende - for jeg hadde bestilt en bukett uken før på stotrende fransk. Fargene var det viktigste for meg - og blomsterdekoratøren hadde heldigvis skjønt meg!

Vi ankom hotellet litt før innskjekkingstid - så da rakk vi en pizza-lunsj nede i "byen" først. Tilbake på hotellet ble vi vist rommet vårt - vanskelig å beskrive hotel og rom - det må sees. Fantastisk sted med 14 rom og en skjønn betjening.

Da vi kom ned i resepsjonen ferdig pyntet sto det 2 nydelige damer der med min bukett og knapphulsblomsten. De skulle kjøre oss ned til rådhuset. Byen er nemlig bilfri og det var skinnende sol og 27 grader varmt - 1 km å gå (om vi hadde gjort det).

De samme damene skulle være vitnene våre - det fant vi ut etter hvert. Nede på rådhuset traff vi fotografen og hans tolk, rådmann(kvinnen) og hennes tolk.

Det var en enkel og fin vielse. Vi fikk overrakt en hilsen fra "byen", en sølvblankett med navnene våre på. Fotografen tok oss med rundt i hele byen og tok mange flotte bilder (det var nok flere fotografer rundt oss til tider også). Byen er så liten at en kan gå gjennom den på 15 minutter. Vi brukte et par timer og var i alle kriker og kroker. Han kjørte oss til hotellet og tok noen bilder der helt til slutt.

Etter fotoseansen var over spiste vi middag på hotellet. En supergod meny, mat og drikke kom i akkurat passe porsjoner og til riktig tid. Vi koste oss. Resten av bryllupskvelden og natten gikk som den skulle - selv 2. gangs brylluper er spesielle!!!

Dagen etter kom fotografen å leverte oss cd med alle bildene på - snakk om rask service!  Nå venter vi bare på at folkeregisteret skal være like raske!!

Tusen takk for hjelpen - vi vil aldri angre på at vi gjorde det på denne måten - et minne for livet.

Med vennlig hilsen
Stine og Sigbjørn, Tolvsrød

Se flere referanser