Elisabeth og Lars Kristian

Bryllup i Orta 29. mai 2015

BRYLLUP I ORTA, 29. mai 2015

Jeg møtte min utkårede Lars Kristian første gang for 26 år siden i et bryllup hvor vi begge var forlovere. Da vi møttes igjen etter 22 år og det oppsto søt musikk og vi bestemte oss for å gifte oss, falt valget på Brudepikene og Italia. Brudepikene fordi jeg hadde lest så mye pent om dem, og Italia fordi det virket som det ultimate romantiske landet å si ja til hverandre. Dessuten hadde ingen av oss reist noe særlig i Italia, så det ble jo ekstra spennende. 
 
Vi har begge vært gift før og var ferdige med svære bryllup med masse gjester, bordsetning og taler. Istedet ønsket vi oss en personlig og skreddersydd opplevelse i vakre omgivelser - bare for oss to pluss forlovere. Brudepikene hjalp oss å realisere dette, og dagen ble akkurat så fantastisk som vi håpet på.
 
Vi bestemte oss for å gifte oss på rådhuset i middelalderbyen Orta i nord-Italia 29.mai. Etter en trivelig samtale og mange e-postutvekslinger med Ann-Kristin fra Brudepikene.no, hadde vi opplegget klart. Vi bodde på fantastiske Villa Crespi, og hadde også bryllupsmiddagen der om kvelden. Utsøkte retter tilberedt av stjernekokken på restauranten med flere Michelenstjerner ble et uforglemmelig slutt på en magisk dag. Men før vi kunne sette oss til bords om kvelden, hadde dagen vært fullspekket med begivenheter:
 
Det begynte klokken syv om morgenen, da blomster,  frisør og makeup-artist ankom hotellet. Siden Brudepikene hadde fikset tolk til oss som kunne forklare nøyaktig hvordan jeg ville ha håret, ble det en veldig hyggelig og avslappende start på dagen. Når klokken nærmet seg 11 var det på tide å dra til rådhuset. Hotellet stilte bil til disposisjon, og kjørte brud og forlover ned til sentrum. Der steg vi ombord i en fint pyntet trebåt, og ble rodd frem til Villa Bossi som rådhuset heter. Min tilkommende og hans forlover sto klar på bryggen og tok imot oss. Sammen gikk vi oppover hellegangen i den nydelige hagen, og opp til rådhuset. Seremonien foregikk utendørs og  på italiensk, og tolken vår oversatte. Jeg hadde bestilt en harpespiller som en liten overraskelse til min mann, og da ringene ble satt på mens harpetonene smøg seg rundt oss - ja, da måtte både brudepar, forlovere og tolk tørke en liten tåre...
 
Vi fortsatte dagen med lunsj på Hotel san Rocco - med aperitif i hagen og fireretters lunsj på terrassen. Deretter ble det båttur på innsjøen, og en liten sveip innom øyen St.Giuglio for å ta bilder i de smale smugene. Fotografen fulgte oss forøvrig hele dagen, og tok masse bilder i de nydelige omgivelsene. Da vil ruslet rundt i de smale gatene, ropte og vinket både turister og fastboende til oss: Auguri, auguri - gratulerer på italiensk. 
 
Vi hadde en helt magisk dag - alt ble nøyaktig slik vi ønsket. Tusen takk til Ann-Kristin som hadde full kontroll på alle detaljer, og som hadde god dialog med oss hele tiden. Jeg anbefaler alle som ønsker å gifte seg i utlandet å bruke Brudepikene. På den måten kan man slappe av og kose seg på den store dagen  - i trygg visshet om dagen blir akkurat slik man ønsker. 
 
Hilsen

Elisabeth og Lars Kristian, Stavanger

Se flere referanser