Hildegunn og Kristian

Bryllup i Cortona 6. juli 2013

Hei Jeanette

Oppholdet og selve bryllupet, var rett og slett magisk! Alt fra seremoni til catering var helt fantastisk og Cortona var bedre enn vi hadde drømt om! Cortona by var noe helt for seg selv og villaen en fantastisk ramme for festen. Alle storkoste seg og vi har fått helt overveldende tilbakemeldinger fra alle bryllupsgjestene. Dette ble virkelig et minne for livet, ikke bare for oss som brudepar, men for alle som var med! En er selvfølgelig alltid spent før en sånn stor dag, men da de siste brikkene falt på plass da vi møtte deres representant på torsdag, og fra da kunne vi egentlig bare slappe av å nyte opplevelsen. Og vi ble veldig glade da vi også fant ut at hun skulle være tolk under vielsen. Det var både trygt og veldig praktisk å ha henne der nede!

Tusen takk for all hjelp med planlegging i forkant. Vi hadde nok ikke endt opp med å reise til Cortona og vi hadde i alle fall ikke funnet villaen uten deres hjelp. Maten var nydelig og sørvisen upåklagelig under både toscansk aften og på selve bryllupsdagen, så cateringfirmaet gjorde en flott jobb. Representanten rådet oss til å utsette middagen litt og sette av minst en og en halv time til småretter og aperitiff. Det var lurt, for det var svært mye mat, og den smakte fantastisk! Vi endte også opp med å ha en italienske folk-trio, i stedet for bare en fiolinist. Det skapte en fantastisk stemning og kan anbefales til alle!

Det var helt rett å ha fotograf i fire timer, så takk for tipset. Det ble utrolig mange flotte bilder! Vi kommer til å glede oss over disse og de fine minnene i lang tid framover. Dette ble et drømmebryllup, og det hadde vi ikke fått til uten deres hjelp!

Hilsen 
Hildegunn og Kristian, Hesseng

Se flere referanser