Heidi og Tom

Bryllup i Cortona 12. september 2014

Bryllup i Cortona 12. september


Hei Jeanette!

Da har bildene fra Mimmo kommet, og de er fantastiske. Vi har også fått papirene, som er videresendt Folkeregisteret. Lørdag kom bekreftelsen, så nå er vi gift også i Norge!

Vi lovte deg noen tilbakemeldinger. Her kommer de:

Om Cortona:

Corona må være definisjonen på et sjarmerende sted. Menneskene, stemningen og ikke minst bebyggelsen gjør denne lille toskanske byen til en perle for bryllup.

Om gårdshotellet:

Fantastisk sjarmerende olivengård med et vertskap som gjør absolutt alt for at vi skal ha det bra. Betjeningen er supre, frokosten rikholdig og variert. Rommene bærer ikke preg av luksus, men tar det igjen i det dobbelte hva gjelder sjarm.

Gjester bør være oppmerksomme på at kjøkkenet kun er bemannet dersom det er bestilt mat til måltidene. Det løses imidlertid enkelt ved at man bestiller på forhånd. Ved dårlig vær er det begrensede innemuligheter dersom gjestene skal samles. Det er en glassinnbygget terrasse, men denne kan ta inn noe vann ved mye regn. Gjester som prioriterer ekte Toscana og som ønsker å komme tett innpå menneskene skal velge denne gården. Man bør også være oppmerksom på at det er begrensninger i hvor store kjøretøy som kommer seg helt inn til gården. Mindre busser fungerer, men «vanlige» busser må stoppe 500 meter unna. Helt ok når det er fint vær og man ikke har høye heler. I motsatt fall må man ta høyde for annen type transport. Vi anbefaler maxi-taxi fordi de kan slippe av høyere opp i Cortona. Da slipper gjestene å gå opp de bratte bakkene i finstasen (for oss var det jo kjølig, men er det normalt varmt blir man fort svett, og det er jo ikke så kult når man skal i bryllup).

Bryllupsfesten i hagen fungerte bra til tross for utfordrende værforhold. Teltløsningen langs bassenget skapte en fin atmosfære. I vårt tilfelle er vi veldig glade for at vi valgte telt med gulv og vegger da temperaturen krøp ned i under 10 grader på bryllupsnatten.

Maten var utsøkt. Spesielt tapasbordene overgikk alle forventninger. Det er mye mat, kanskje for mye, men opplevelsen er like fullt fantastisk.

Om deres representant:

Hun er bare helt skjønn. Å vite at hun hadde kontrollen, og hennes nærvær, gjorde at vi som brudepar kunne slappe av og nyte begivenheten til det fulle. Profesjonell, gjennomført og en fantastisk service. På grunn av været måtte vi gjøre noen ad hoc-endringer som innebar å flytte bespisningen fra torget til et hotell, samt at tapasrettene på gården måtte flyttes til et sted med mulighet for overbygg. Det taklet hun veldig bra, og vi ble involvert i beslutningene. Også er hun jo et fantastisk menneske! Hilse henne såååå mye!!

Om fotografen:

Han er relativt dyr, men bare så verdt det. Vi sitter igjen med over 600 bearbeidede kvalitetsbilder som en dokumentasjon av dagen. Han jobbet konstant i åtte timer, og har tydeligvis en egen evne til å sette seg inn i brudeparets ønsker og preferanser. Han fikk faktisk stående applaus da han reiste!

Om Brudepikene AS:

Brudepikene er profesjonelle fra A til Å. Med en kunnskap, imøtekommenhet og en personlig oppfølging tilpasses ønsker og behov på en måte som gjør at man hele tiden føler at ting er på stell, både i planleggingsfasen, under arrangementet og i etterkant.

Takket være Brudepikene fant vi vårt drømmested og vårt drømmebryllup. Å reise til Toscana ble ikke bare et uforglemmelig bryllup. Det ble en totalopplevelse for oss og våre nærmeste 55 som langt oversteg våre forhåpninger. Tusen, tusen takk!


Hilsen Heidi & Tommen, Mogreina

 

Se flere referanser