Hilde og Lars

Bryllup i Maratea 8. August 2008

 

 Vil med dette sende en stor takk til Ann Kristin for all hjelp i forbindelse med vårt bryllup!


Etter å ha vurdert utallige løsninger for hvordan vi ville ha vårt bryllup i nesten 1 år stod vi fortsatt uten noen løsning vi var helt fornøyd med.
Det var da vi kom til å se annonsen hos brudepikene hvor det var en avlysning den 08.08.08, datoen vi hadde bestemt oss for. Tenk så utrolig flaks om dette kunne passe for oss?

Etter å ha sjekket Maratea på nettet fant vi ut at dette så ut til å passe oss ypperlig.


Så i stedet for å ha et stort(og dyrt) bryllup her hjemme tok vi med oss 3 av våre 5 barn og dro på tur i 12 hele dager.

Litt av en sjanse å ta og velge et reisemål man ikke vet noe om – men Maratea svarte så absolutt til forventningene!
Vi tok fly fra Gardermoen og direkte til Napoli. Derifra bar det av gårde med leiebil mot Maratea. Siden det var litt over 20 mil og kjøre stoppet vi innom Salerno på veien. Et nydelig sted med en laaang havnepromenade og en del shopping muligheter. Vil man besøke berømte Capri eller Pompei så ligger det også lang denne ruten.

Selve vielsen ble foretatt av borgemesteren i byens rådhus. En høytidelig seanse som samtidig var veldig koselig. Vi fikk hjelp av en "engelsktalende" tolk som hjalp oss til å skjønne hva vi svart JA på.

Vi valgte oss et av de rimeligste hotellene i Maratea av den enkle grunn at det lå på stranden.
Men vil man ha mer luksus fantes det både 4 og 5 stjerners hoteller i området.
Vi lærte mens vi var der at Maratea er et yndet feriested for rike italienere. Og vi så ikke en eneste skandinav hele perioden vi var der. Deilig syntes vi å kunne nyte dette vakre lille stedet uten å møte "ola nordmann" på hvert eneste hjørne.

Vannet var azurblått og temperaturen lå på ca 35 grader i skyggen, noe som gjorde at det så absolutt var påkrevd med siesta i den varmeste perioden på dagen.

Så er du ute etter en litt annerledes vielse og et nydelig sted og feriere samtidig er virkelig dette stedet å anbefale!
Vi har allerede begynt å undersøke bo muligheter for neste år.

MEN, det er mye papirarbeid i forkant av en vielse på denne måten så begynn i god tid - og få hjelp av en proff som Ann Kristin.

Hilde & Lars Sandtorv, Hurum

Se flere referanser