Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Kroatia

 

croatia


Gift dere vi vakre Kroatia! I Kroatia kan dere velge mellom en rekke flotte steder for bryllup. De borgelige vielsene kan foretas utendørs, for eksempel i en hage eller på en terrasse. Velg mellom historiske byer eller sjarmerende små landsbyer langs kysten. Kroatia nyter også godt av å være en av stedene med flest soldøgn i løpet av året. Vielsen utføres av lokale kroatiske myndigheter, og vi organiserer engelskspråklig tolk som er tilstede under vielsen. 

For bryllup i Kroatia må riktige papirer fra Norge sendes nedover senest 45 dager før vielsen. Dere må dra på det lokale rådhuset i Kroatia 2-3 arbeidsdager før vielsen for å personlig registrere papirene sammen med tolken.
300px-800px-Dubrovnik_Croatia Dubrovnik
Gift dere i historiske Dubrovnik, med utsikt over havet og den vakre gamlebyen. Velg mellom flere eksklusive og nydelige lokaler for selskapet.

Les mercroatia_wedding_venues_hvar8 Hvar
Øya Hvar gir den perfekte kombinasjon av avslapning og aktiviteter. Her kan dere dra på båttur med gjestene, gifte dere utendørs og deretter spise middag på en terrasse med havutsikt.

Les mer
rovigno Istria
Istria er halvøyen lengst nord i Kroatia. Her finner dere små fiskelandsbyer, vingårder og olivenlunder. Istria er kjent for å være Kroatia, med en smak av Italia.

Les mer
croatiacruises-split3 Split
Kystbyen Split tilbyr flere flotte steder for bryllup. Utforsk byen sammen, ta med gjestene på utflukt til de omkringliggende øyene, og spis middag med havutsikt.

Les mer


Tips og annonser:

Bestill brudebuketten her!