Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Siste innlegg

Cake pops og makroner

06 februar 2012

For 4-5 år siden var en av de heteste bryllupstrendene i USA å erstatte den tradisjonelle bryllupskaken med et tårn av vakkert dekorerte muffins (eller cupcakes, om du vil). I 2011 kom trenden hit til Norge for fullt. For å få inspirasjon til bryllupet kan det derfor være lurt å se til USA - hva er trendy på kakebordene i USA i 2012?
 


cakepops

Cake Pops
Cake pops har blitt kjempepopulært i løpet av det siste året. Cake pops er rett og slett små runde minikaker som dekkes med glasur eller sjokolade og deretter dekoreres etter ønske. Minikakene festes på pinner slik at de er lette å servere. Kakene kan lages med hvilken som helst smak, og dekoreres akkurat slik dere vil. Man kan også lett tilpasse etter eventuelle matallergier. Kjempefint som et tillegg til, eller i stedet for, den tradisjonelle bryllupskaken.

cakepop2makroner
Makroner
Franske makroner blir også mer og mer populært. For bryllup kan makronene serveres på vakre fat, eller festes sammen slik at de blir en høy kake (kjegleform). Makronene kan også lages i mange ulike smaker og farger, slik at de passer til de fleste bryllup. Makroner kan dermed være både en elegant og klassisk, eller en leken og uformell dessert, alt etter hva dere ønsker. 

makroner2

Bildene er hentet fra vakre: Style me Pretty