Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Hellas


Hellas er mange nordmenns feriefavoritt, og mange kombinerer nettopp sommerferien med bryllup og fest. Brudepikene tilbyr bryllup på to vakre øyer, Santorini og Kreta. På Kreta kan dere gifte dere i Rethymnon og Chania, og for strandbryllup anbefaler vi at dere gifter dere i Rethymnon. På Santorini tilbyr vi vielser over hele øya, men de fleste velger å gifte seg på en vakker terrasse med utsikt over kalderaen og havet. Mange ønsker også å gifte seg i Norge først, for deretter å ha en symbolsk seremoni i Hellas. Dette hjelper vi også til med. 

I Hellas er det kun mulig med borgelig vielse, og vielsen er gyldig i Norge. Brudepikene assisterer deg med papirarbeidet til vielsen, og sørger for at alle papirer blir oversatt til gresk før dere gifter dere. Bryllup i Hellas passer både for brudeparet som reiser alene, og de som tar med seg venner og familie. Vi legger opp bryllupsdagen etter deres ønsker og behov.
 

Send oss gjerne en forespørsel på EPOST

santorini_bryllup
Santorini


Gift dere på den vakre øya med sine berømte hvite hus, og blå tak. Si ja til hverandre på en terrasse, med panoramautsikt over havet og solnedgangen!

Les mer
chania_kreta_bryllup
Kreta


Nordmenns feriefavoritt. Gift dere i Chania eller Rethymnon inne i et koselig lokale, eller på stranden.

Les mer