Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Cortona


Type vielse: borgerlig
Utendørs vielse: nei
Passer for: store grupper, små grupper, par som reiser alene
Sesong: vår, sommer, høst

Den vakre middelalderbyen Cortona, ligger spredt over fjellsiden, og gir en flott utsikt over det toscanske landskapet. Byen er lett tilgjengelig både med bil, og med tog (man kan ta direktetog fra Roma).

Cortona har smale brosteinsgater, små butikker, kunstgallerier og ikke minst flere svært gode restauranter. Like utenfor byen ligger flere vingårder man kan besøke, dersom man har lyst på en utflukt.

I selve byen ligger det noen koselige hoteller, men mange velger å bo på hotellene like utenfor byen der hotellene også har store uteområder og bassenger. Noen velger også å leie et hus eller en leilighet i en uke eller to. Vi kjenner området godt, og kan gi råd om hvilke steder som passer deres behov. 

Vielsene foregår i byens historiske rådhus, som ligger midt på torget. Vielsessalen har plass til opptil 70 gjester, og er vakkert dekorert med lysekroner og gamle malerier. Etter vielsen går dere ned den brede steintrappen til torget der dere feires med musserende vin (prosecco) og kanapeer. Byens historiske gater og fantastiske utsikt gir også de perfekte omgivelsene for vakre bryllupsbilder med vår fotograf. 

Selve bryllupsselskapet kan dere ha på en av byens restauranter. Bor dere på en gård utenfor byen kan vi også arrangere selskap og middag der, dersom dere ønsker det.  Vi har organisert alt fra grillfester til gourmetmiddager på prisvinnende restauranter. 

Byen er et perfekt utgangspunkt for å utforske resten av sør-Toscana, med byer som Montepulciano, Montalcino, Pienza og Siena, for å nevne noen. Ønsker dere aktviteter som vinsmaking eller matlagingskurs kan vi også organisere dette. 

Les referanser fra bryllup i Italia


Kontaktskjema
Navn (*)
Vennligst skriv inn ditt navn
E-post (*)
Vennligst skriv inn din e-postadresse
Telefon (*)
Vennligst skriv inn ditt telefonnummer
Bryllupsdato
Invalid Input
Sted (*)
Detaljer
Skriv inn tegn Skriv inn tegn
  Oppfrisk
Ugyldige data