Bryllup i Norge og i utlandet med Brudepikene - din bryllupsarrangør

Bryllupsgaver


BRYLLUPSPRESANGER
De fleste brudepar legger ut en gaveliste over hva de ønsker seg i en lokal butikk, eller i en landsomfattende butikkjede. Butikken sørger da for at det blir registrert hvilke bryllupspresanger som er kjøpt, slik at man unngår å få flere av samme ting.

Gavelister kan også lagres på en hjemmeside som er opprettet kun for brudeparet, og som gjestene kan få tilgang til ved å bruke et passord.

Bryllupsplanleggeren, en som jobber i selskapslokalet eller forloverne tar seg av å åpne alle bryllupspresangene, og merke de slik at det blir lett for brudeparet å sende takkekort til rett person i ettertid.

Tradisjonelle gaver som sølvtøy og servise er populære gaver, andre ideer er kunst og arvegjenstander. Man kan også tenke utradisjonelt når man skal ønske seg bryllupspresanger, og noen ønsker seg et pengebidrag til bryllupsreisen, penger til et veldedig formål etc

 

MORGENGAVE


I riktig gamle dager var man forpliktet til å gi sin brud en morgengave til en verdi av minst en mark sølv. I våre dager er det fortsatt tradisjon med morgengave, men nå får også mannen en liten oppmerksomhet fra sin kone.

Det er lov å komme med ønsker om morgengave, men en presang fra gullsmeden står fortsatt høyt i kurs.

Kanskje hennes høyeste ønske er en diamant i navlen, så kan jo hun gi han en tilsvarende morgengave hvis Ferrari blir for dyrt.

Hva med å gi din ektemann et aktmaleri av deg som presang? Garantert et minne for livet!

Tips oss gjerne om flotte bryllupspresanger og morgengaver!

Besøk gjerne vår leverandørguide hvor du finner en kategori for gullsmed og en for gaver. Her finner du mange gode ideer til den store dagen!

  

brudeskaal